» » Вручення дипломів випускникам юридичного факультету!

Вручення дипломів випускникам юридичного факультету!

Дата: 24-04-2024, 16:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Збаразькому замку відбулася хвилююча й знакова подія – випуск магістрів юридичного факультету Західноукраїнського національного університету. Цей довгоочікуваний та незабутній момент зібрав разом університетську родину, високоповажних гостей, випускників та їхніх рідних.

На червоній доріжці присутні радо вітали магістрів спеціальностей «Право», «Правоохоронна діяльність», «Правоохоронна діяльність і економічна безпека», «Міжнародне право».

Атмосфера свята була наповнена радістю досягнень, гордістю за пройдений шлях, сумом та ностальгією за студентськими роками. Для багатьох мить випуску стане символом нового етапу у житті, вершиною багаторічної праці і самовдосконалення, а для когось – шляхом викликів та можливостей, пошуку та самопізнання.

У церемонії взяла участь ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк. Вітаючи молодь, Оксана Миронівна зазначила: «Слава Україні! Шановні гості, випускники, батьки, колеги! Сьогоднішній день є особливим для усіх, бо навіть у найскладніші часи для України, наші випускники-юристи здобувають омріяний фах та йдуть працювати, боронити державу в правій площині. Ваш внесок у майбутнє нашої країни – неоціненний, адже ви тут, на Батьківщині, будуєте плани, волонтерите, допомагаєте Збройним Силам України вистояти й перемогти. Завдячуючи нашим захисникам, серед яких є і студенти та випускники юридичного факультету, ми можемо працювати, навчатися, мати рідний дім у власній країні. Зворушлива, радісна та водночас сумна мить для вас – найкращі випускники, для вас – найтурботливіші батьки, для вас – люблячі наставники! Адже упродовж п’яти років ми були однією родиною, під назвою Західноукраїнський національний університет.  Це був цікавий шлях, сповнений труднощами й досягненнями, радощами й викликами, розумінням й осмисленням. Тому зараз маємо спільноту сильних духом патріотів з гострим розумом, відповідальних та цілеспрямованих випускників юридичного факультету класичного університету Тернополя. Знання, які ви отримали, є професійним фундаментом, на якому ви побудуєте свою життєву траєкторію.

Викладачі виховали вас конкурентоздатними фахівцями, які знають, як вистояти в умовах сучасних викликів, загроз та нових можливостей. Ви готові до втілення в життя своїх планів, а ми віримо у ваш успіх, й впевнені, що зможете реалізувати себе в Україні, адже ви – народжені перемагати! З гордістю носіть звання випускника юридичного факультету Західноукраїнського національного університету! Вірте у себе й у Божий захист! Україна понад усе!

Також із вітальним словом виступив декан юридичного факультету Сергій Банах: «У нелегкий для нашої держави час, ви знайдете своє місце у житті. Переконаний, що ви будете гідними й справжніми патріотами України!»

Під час урочистостей лунали зворушливі та теплі слова від випускників – воїнів-захисників, які під час вручення дипломів героїчно стоять на захисті нашої країни.

На превеликий жаль, гіркота втрат наших героїв не оминула юридичний факультет. Своє життя за наше майбутнє віддав студент спеціальності «Правоохоронна діяльність» – Василь Здеб, який також як і цьогорічні випускники, мав отримувати диплом.  Він назавжди залишиться найкращим випускником юридичного факультету Західноукраїнського національного університету – героєм-воїном!

Дипломи магістрів вручали ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятюк, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц, голова Тернопільського окружного адміністративного суду Уляна Мірінович, керівник Тернопільської обласної прокуратури Андрій Миколайчук, член наглядової ради Західноукраїнського національного університету, професор цивільного права Ягеллонського університету, професор європейського приватного права, порівняльного права та польського приватного права в Університеті Оснабрюка, Doctor Honoris Causa Фредерік Цоль.

Випускники, ваша молодість обпалена війною, проте незламність й нескореність ваших сердець дають сили жити сьогоднішнім днем та реалізовувати сміливі плани!

Пізнавайте, працюйте та зростайте на благо нашої держави!